Marjolijn Christianen …Photos and more…

Fotografie
Graphic Design
Graphic Design

Het zit er alweer op! Het 1e jaar grafische vormgeving in de avonduren op het Grafisch Lyceum. Klik op onderstaande foto voor een pdf met een presentatie jaar 1:         . Update: 9 mei: Geslaagd voor jaar 1:

Lente leve de macrolens!
Lente leve de macrolens!

Via marktplaats heb ik dan eindelijk een macrolens aangeschaft, en een wereld gaat voor me open! Tulpen en Magnolias waren niet veilig voor mij en mijn nieuwe lens. Zie hier het resultaat:

Architectuur Rotterdam
Architectuur Rotterdam

Op naar Rotterdam. Waar ik normaal zo snel mogelijk maak dat ik wegkom (grote steden) blijf ik nu hangen. Een zwaar bewolkte dag maar door te spelen met de witbalans toch verrassende resultaten!

Resultaten fotografie cursus
Resultaten fotografie cursus

Ik ben weer helemaal enthousiast aan het fotograferen geslagen. We krijgen iedere week weer een leuke opdracht mee naar huis van Edwin Westhoff. Thema’s: Ontbijt, Sfeer met kleur, Visie op lente, Reflecties en Available light. Kijkt u maarrr:

Inspiratie van Topfotografen
Inspiratie van Topfotografen

Na alle mooie plaatjes in Indonesie en weer terug aan het werk op het lab in Nijmegen was de inspiratie een beetje kwijt. Dus leek het me tijd voor een cursus. Na een vergelijking tussen wat cursussen kwam ik terecht bij Edwin Westhoff die 10 Topfotografen geeft in Parnassos op Universiteit Utrecht. In 4 avonden [...]