Marjolijn Christianen …Photos and more…

Weendjes weg
Architectuur Rotterdam
Architectuur Rotterdam

Op naar Rotterdam. Waar ik normaal zo snel mogelijk maak dat ik wegkom (grote steden) blijf ik nu hangen. Een zwaar bewolkte dag maar door te spelen met de witbalans toch verrassende resultaten!

.. Cristina Barcelona
.. Cristina Barcelona

Cristina takes Sipke, Miguel, Marc and me on adventure to Barcelona!: Dinner, Dinner, Gaudi, Dinner, Lunch, Dinner, Party, Dinner, Party, Sleep, Dinner, Party, Dinner, Party, Party, Dinner, Sleep, Lunch, Diving, Disaster, Dinner, Dinner, Work: Fantastico! and what a great people Catalonia!

Visit Harmen in Frankfurt
Visit Harmen in Frankfurt

Harmen woont en post-doc’t alweer een tijdje in Frankfurt. Sipke en ik wilde heel graag eens zien wat hij allemaal meemaakt in Frankfurt dus dat werd een weekendje op en neer met de ICE. We blijken een Duits New York te hebben met wolkenkrabbers. We zijn de bergen ingeweest en hebben daar in de sneeuw [...]

DAG 2008 – Welkom 2009
DAG 2008 - Welkom 2009

Gelukkig, 2008 is voorbij!

Schotland

Een huurauto, een vliegticket, een rugtas met alles voorbereid op regen en we zijn klaar voor 5 dagen Schotland. Zeker voor herhaling vatbaar!

Vanalles wat

De afgelopen 3 maanden hebben we op veel verschillende manier onze weekenden ingevuld: zoeken naar schatten in Drenthe, relaxen en rennen in Tegelen en meer. klik verder op onderstaande foto. Nu eerst naar de bruiloft van Michiel en Liliane in Brasil! Wordt vervolgd over ± 5 weken. Feest ze komende weken en tot volgend jaar!

Een iets langer weekend Noorwegen

Deze keer een gastschrijver op de blogvan Marjolijn. Normaal houd ik me bij mijn eigen weblog, 8a, online marketing, maar dit is een speciaal geval. Ik was namelijk een weekendje naar Noorwegen op bezoek bij Harmen en had daarbij het fototoestel van Marjolijn mee. De foto’s die daarmee zijn gemaakt mochten natuurlijk wel op dit [...]

Malino

De Familie van Arie is er en we zijn er dit weekend een dag tussenuitgeweest met Ellis (Huishoudhulp) Anneke, Evelein, Risma en Ik. Als vrijgezellendag voor Risma die 7 juli met Arie trouwt. Mooi en Cool kijk maar. Rustig was het niet met al die schoolklassen die het vaak niet laten om je aandacht te [...]

Koln

Nog maar 3 dagen en ik vlieg dan echt naar Makassar, Indonesie. Mijn lieve Sipke regelde stiekem een week voor vertrek een relaxed weekendje Keulen. Zeer koud maar dat was niet erg want Sipke had een 5 (!) sterren hotel geboekt. Klik op het interieur van de dom voor een fotoverslag.

Carnaval Animal Bremen

Het was weer zover: het jaarlijkse Carnaval weekend in Bremen. Dit jaar met als thema “Carnaval Animal”. Voor mooie foto’s van ons optreden en de optocht de dag erna klik op onderstaande foto.

Drenthe Tour met Cindy

Mijn van oorsprong Limburgse vriendinneke was nog nooit in het noorden van Nederland geweest. Tijd voor een weekendje Drenthe.

Winterberg

Sleeen, Langlaufen en (taartjes) eten. kortom sneeuwpret. Klik op onderstaande foto en lach je rot.