Marjolijn Christianen …Photos and more…

Thuis
Lente leve de macrolens!
Lente leve de macrolens!

Via marktplaats heb ik dan eindelijk een macrolens aangeschaft, en een wereld gaat voor me open! Tulpen en Magnolias waren niet veilig voor mij en mijn nieuwe lens. Zie hier het resultaat:

Architectuur Rotterdam
Architectuur Rotterdam

Op naar Rotterdam. Waar ik normaal zo snel mogelijk maak dat ik wegkom (grote steden) blijf ik nu hangen. Een zwaar bewolkte dag maar door te spelen met de witbalans toch verrassende resultaten!

DAG 2008 – Welkom 2009
DAG 2008 - Welkom 2009

Gelukkig, 2008 is voorbij!

In Memoriam: Mama

De avonturen in Indonesie zijn abrubt tot een einde gekomen toen ik vrijdag 23 mei te horen kreeg dat mijn moeder’s diagnose veranderde van TIA naar Gliablastoma multiforme. Door deze uiterst kwaadaardige hersentumor is mijn moeder op 1 juni veel te jong en te snel gestorven. Dag allerliefste mama van de wereld, ik mis je [...]

Vanalles wat

De afgelopen 3 maanden hebben we op veel verschillende manier onze weekenden ingevuld: zoeken naar schatten in Drenthe, relaxen en rennen in Tegelen en meer. klik verder op onderstaande foto. Nu eerst naar de bruiloft van Michiel en Liliane in Brasil! Wordt vervolgd over ± 5 weken. Feest ze komende weken en tot volgend jaar!

Laagveen gebieden in Nederland

Op welke locaties ga ik komend jaar waterinsekten verzamelen? Samen met Jeroen (onderzoeker waterkwaliteit) en Judith (onderzoeker verlanding) ga ik 4 verschillende gebieden af om te orienteren op laagvenen in Nederland en de verschillende mate van aantasting hiervan.

T-Shirt opruiming

Het is een feit: Ik ben sinds 31 januari drs Marjolijn, Master of Science. Na mijn buluitreiking op 28 maart is het echt een feit. En wat kun je onder andere doen als je net afgestudeerd bent en het sollicitatiebrieven schrijven even zat bent? .. De kast opruimen. Dit leverde veel versleten T-shirts op die [...]

Weer thuis

Na een dik half jaar weer thuis, waar zijn die mensen die je standaart roepen en aankijken of je van Mars komt? Wel lekker rustig, maar of ik daar weer snel aan wen…

Herfst 2005

Wow wat een kleuren! Dit weer zorgt voor een relaxte overgang van 35 graden naar een nederlandse winter. Klikt u maar door.